Handlevogn 0

Om oss

Vårt konsept

I jungelen av leverandører og produkter er det raskt å gå seg vill – derfor har vi utviklet et konsept som handler om å selge kjente merkevarer til vennepris. Trond praktiserer akupunktur og kjenner godt til produktene våres og vet hva man trenger for å etablere og drive klinikk. Øivind er litt over gjennomsnittet glad i Excel og vet det meste som er verdt å vite om det å drive nettbutikk. Det er dere som kunder som er viktigst, så del gjerne deres tanker om hva slags butikk dere ønsker. 

Vi kjøper produktene direkte fra fabrikk i Kina og Korea, uten mellomledd, noe som gjør at vi er svært konkurransedyktige på pris. Skulle det være noe du ønsket deg, ta kontakt så undersøker vi muligheten for å ta inn produktet.

Sikker butikk

NÅL startet som nettbutikk i 2013 og har sakte men sikkert vokst frem med en trofast kundekrets. Vi arbeider hardt for å gjøre dere som kunder trygge og fornøyde når dere handler med oss. Derfor har vi utviklet en sikker nettbutikk hvor du kan betale med Mastercard/Visa gjennom den trygge betalingsplatformen Stripe. Det er også mulig å betale med faktura gjennom vår bedriftsavtale.

Nåler i postkassen eller hent selv

Vi holder til i Oslo, men sender varer over hele Norden gjennom Postens Bring. For de av dere som har mulighet til å hente nåler selv, kan dette gjøres på Ensemble (butikk) i Nordre Gate 15 på Grunerløkka etter avtale.